Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Svagstrømsinstallationer

Michael Wulff A/S udfører enhver form for svagstrømsinstallationer for virksomheder, institutioner og private, herunder også integration med IT-netværk og –platforme.

Michael Wulff A/S udfører enhver form for svagstrømsinstallationer, lige fra opsætning af enkelte stikdåser eller lamper til omfattende elektrisk kabling i nybyggede virksomhedsdomiciler. Vores specialuddannede personale kan rådgive om den optimale løsning til lige netop dine behov, hvad enten du er privatperson, virksomhedsejer, kommunal bygherre, butiksejer eller landmand.

Læs mere herunder om, hvordan vi kan hjælpe med dine svagstrømsinstallationer.

Produktion | Industri

"Det er en rigtig stor fordel, at vi har faste elektrikere tilknyttet, som kender vores systemer og hurtigt kan hjælpe, hvis ting skal tilrettes."
Læs hele casen her >

Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig med svagstrømsinstallationer:

Michael Wulff A/S yder hurtig og effektiv hjælp til alle former for svagstrømsinstallationer fra individuelle enheder til større netværk.

Michael Wulff A/S kan udføre enhver form for svagstrømsinstallationer til virksomheder. Vi har bred og alsidig kompetence inden for installationer til kontor- og industribygninger og kan hjælpe med rådgivning, planlægning, installation og service af fx:

Vi udfører enhver opgave med omhu og blik for hver enkelt detalje, herunder god orden i kabelbakker, så eventuelle senere fejl eller behov for vedligeholdelse i strømforsyningen hurtigt kan identificeres og udbedres. 

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til sikre og driftssikre svagstrømsinstallationer.

 

Cases

Produktion | Industri

"Det er forløbet rigtig godt; Michael Wulff A/S har overholdt alle aftaler til fulde – og så er de rigtigt fair med prisen.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

Michael Wulff A/S har udviklet styringssystemer til en række af Micodans skræddersyede containere.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”
Læs hele casen her >

Michael Wulff A/S giver dig stabil strømforsyning og driftssikre installationer og systemer til dit landbrug

Michael Wulff A/S udfører enhver form for svagstrømsinstallationer til landbruget, herunder integration med IT-netværk og overvågningssystemer. Vi kan fx hjælpe med at sammenkoble alle dine systemer til styring og overvågning, så du har adgang til og kontrol over alle systemerne fra din PC på kontoret.

Vi har bred og alsidig kompetence inden for installationer til landbrugsbygninger og forskellige former for dyrehold og kan eksempelvis hjælpe med:

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dine svagstrømsinstallationer.

 

Cases

Landbrug

En energioptimering, der betaler sig
"Ikke alle elektrikere kan servicere landbrug, og vi er glade for at have nogen, der nøjagtig ved, hvad de går efter."
Læs hele casen her >

Få en kompetent samarbejdspartner til dine el-installationer - Michael Wulff A/S har stor kompetence inden for alle former for svagstrømsinstallationer

Hvad enten det drejer sig om omfattende kommunale bygninger eller enkelte, mindre institutioner, kan Michael Wulff A/S udføre enhver form for svagstrømsinstallationer, herunder integration med IT-netværk og –platforme samt tilslutning af mindre maskiner og elektrisk udstyr.

Vi har bred og alsidig kompetence inden for installationer til kontor- og institutionsbygninger og kan eksempelvis hjælpe med:

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

 

Cases

Offentlige bygninger

"De rykker hurtigt ud, når vi ringer – man har nærmest en fornemmelse af, at de allerede står klar, når vi pludselig står uden strøm.”
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"Vi er vældigt tilfredse! Med den nye belysning virker det nærmest som at have dagslys hele dagen. Samtidig er lamperne designet pænt."
Læs hele casen her >

Få sikre, optimale svagstrømsinstallationer med hjælp fra Michael Wulff A/S

Michael Wulff A/S kan udføre enhver form for svagstrømsinstallationer, herunder også integration med IT-netværk og –platforme. Vi har bred og alsidig kompetence inden for installationer til butik og detail og kan eksempelvis hjælpe med:

 • netværk mellem kasseapparat, dankortterminaler og IT-systemer på kontor-PC'en
 • belysning - herunder energioptimering og belysning med henblik på varernes præsentation for kunderne
 • kabling og netværk
 • antenneanlæg
 • audio-/videoudstyr
 • videoovervågning, adgangskontrol og tyverisikring
 • indretning af serverrum, herunder også køling

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

 

Michael Wulff A/S klarer effektivt alle former for svagstrømsinstallationer - ingen opgave er for stor eller for lille

Michael Wulff A/S udfører enhver form for svagstrømsinstallationer, herunder opsætning af lamper, opsætning eller udskiftning af stikkontakter/stikdåser, installation af lysstyring og stand-by-funktioner - og hvad du ellers kan få brug for til elinstallationerne i hjemmet. Vi udfører både enkeltstående opgaver og komplet installation af alt el i nybyggerier.

Vi kan hjælpe med alt lige fra rådgivning og indkøb af lamper, ledninger og stikdåser til installation og efterfølgende service. Enhver installation afsluttes desuden med grundig oprydning. Vi kan desuden rådgive om energioptimering af dine elinstallationer i hjemmet, så du kan spare på elregningen uden at gå på kompromis med kvaliteten af fx din belysning.

Vi kan eksempelvis hjælpe med:

 • kabling og netværk til dit IT-udstyr
 • antenner
 • audio-/videoudstyr
 • videoovervågning, adgangskontrol og tyverisikring
 • opsætning af lamper og stikdåser
 • rådgivning om optimering af belysning i hjemmet
 • styring af belysning, når hjemmet forlades
 • sammenkobling af elinstallationer/lys, så alle kontakter kan slukkes med ét klik
 • installation af køleskabe/frysere/komfur

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.