Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Stærkstrømsinstallationer

Få udført dine stærkstrømsinstallationer af en elinstallatør, der har specialuddannede medarbejdere til alt fra enkelte hvidevarer i private hjem til store produktionsanlæg og hovedtavler i produktionsvirksomheder.

Hos Michael Wulff A/S har vi specialuddannede medarbejdere til enhver form for stærkstrømsinstallationer, fra omfattende elsystemer med hovedtavler, undertavler og maskiner i udfordrende miljøer i produktionsvirksomheder til enkelte installationer i private hjem.

Læs mere herunder om, hvordan vi hjælper forskellige kundegrupper med deres stærkstrømsinstallationer.

Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig med stærkstrømsinstallationer:

Få stabil og driftssikker elforsyning til alle dine maskiner

Lad Michael Wulff A/S stå for stærkstrømsinstallationerne i din virksomhed - så er du sikret stabil og driftssikker elforsyning, så du undgår dyre driftsstop og utilfredse kunder. Vi har stor erfaring med installationer i såvel eksisterende byggeri som i nybyggeri eller tilbygning, herunder installation og tilkobling af maskiner, tavler, hovedtavler og undertavler, og udfører også specialtilslutninger, som eksempelvis ekstra beskyttede tilkoblinger i vådrum eller andre udfordrende miljøer. 

Vi etablerer tilslutningen af elektricitet og sørger for, at installationerne fungerer, som de skal, i overensstemmelse med de gældende sikkerhedsregler.

Vi har industrikunder af alle størrelser i både Støvring, Hobro og Aalborg-området og udfører såvel tilslutning af enkelte maskiner eller tavler som komplette elinstallationsopgaver, hvor vi udfører alle stærk- og svagsstrømsinstallationer, belysning, IT-installationer og bygningsautomatik i nybyggede virksomhedsdomiciler. 

Ring til os på tlf. 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Cases

Produktion | Industri

"Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

Michael Wulff A/S har udviklet styringssystemer til en række af Micodans skræddersyede containere.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er forløbet rigtig godt; Michael Wulff A/S har overholdt alle aftaler til fulde – og så er de rigtigt fair med prisen.”
Læs hele casen her >

Michael Wulff A/S hjælper dig med at få sikker og stabil elforsyning til landbrugsbygninger, produktionsmaskinel og maskiner

Michael Wulff A/S har mangeårig erfaring med stærkstrømsinstallationer til landbruget, herunder dyrehold til fødevareproduktion (eksempelvis elinstallationer til stalde og fodersiloer). Vi kan hjælpe ved enhver form for stærkstrømsinstallationer både ude og inde, og vi lever driftssikre og stabil elforsyning til såvel enkeltmaskiner som større ventilationssystemer og produktionsanlæg. 

Vi tager hånd om hele processen fra planlægning til etablering af tilslutningen, og vi sørger for, at installationerne fungerer, som de skal, i overensstemmelse med de gældende sikkerhedsregler og med optimal driftsikkerhed.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dine stærkstrømsinstallationer.

Cases

Landbrug

En energioptimering, der betaler sig
"Ikke alle elektrikere kan servicere landbrug, og vi er glade for at have nogen, der nøjagtig ved, hvad de går efter."
Læs hele casen her >

Michael Wulff A/S udfører alle former for stærkstrømsinstallationer

Michael Wulff A/S kan hjælpe ved enhver form for stærkstrømsinstallationer i kommunale bygninger og institutioner, både ude og inde. Vi hjælper med installationer i eksisterende byggeri såvel som i nybyggeri eller tilbygning, herunder installation og tilkobling af maskiner, hvidevarer, tavler, hovedtavler og undertavler.

Vi etablerer tilslutningen af elektricitet og sørger for, at installationerne fungerer, som de skal, i overensstemmelse med de gældende sikkerhedsregler.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få sikker og stabil elforsyning til din butik/detailhandel med hjælp fra Michael Wulff A/S

Michael Wulff A/S kan hjælpe ved enhver form for stærkstrømsinstallationer både ude og inde. Vi hjælper med installationer i eksisterende lokaler såvel som i nybyggeri eller tilbygning, herunder installation og tilkobling af tavler, hovedtavler og undertavler.

Vi etablerer tilslutningen af elektricitet og sørger for, at installationerne fungerer, som de skal, i overensstemmelse med de gældende sikkerhedsregler.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Få hjælp til sikker installation af dine hvidevarer hos Michael Wulff A/S

Michael Wulff A/S kan hjælpe dig med sikker installation af alle former for hvidevarer, der skal kobles på stærkstrøm/kraft, så som vaskemaskine og tørretumbler.

Vi etablerer tilslutningen af elektricitet og sørger for, at apparaterne fungerer, som de skal, i overensstemmelse med de gældende sikkerhedsregler.

Alle installationsopgaver afsluttes naturligvis med grundig oprydning.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.