Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Unik belysning giver store besparelser og bedre arbejdsmiljø

Hos Tandplejen Vesthimmerland stod man i 2013 med en udfordring: tandplejen skulle bygge til, og de eksisterende bygninger renoveres, og i den forbindelse ville man gerne have optimeret belysningen. Den eksisterende belysning var på daværende tidspunkt ca. 35 år gammel og gav ofte gener for både medarbejdere og patienter.
imageItem.Name

 

”Vi oplevede til tider, at vi var nødt til at give børnene en klud eller solbriller for øjnene, fordi loftslamperne skar i deres øjne, når de lå i stolen,” fortæller klinikassistent Pernille Mørck.

”Samtidig oplevede vi lyset som meget flimrende, så det var ikke optimalt at arbejde i, hverken for os, der arbejder ved computerne i receptionen, eller for tandlægerne og klinikassistenterne i behandlingsrummene,” tilføjer hun.

imageItem.Name

Skræddersyet løsning

Tandplejen kontaktede Michael Wulff A/S, som hurtigt fandt ud af, at der ikke var et eksisterende produkt på markedet, som fuldt ud levede op til tandplejens forskellige behov.

”Hos Michael Wulff A/S har vi den tilgang, at hvis ikke det produkt, vi og vores kunder har brug for, findes – ja, så må vi lave det. Derfor tog vi kontakt til en producent af armaturer og udviklede sammen med dem en løsning, der gjorde os i stand til at opsætte LED-lys på hele klinikken.

 

imageItem.Name

Det giver langt bedre arbejdslys - og dermed bedre arbejdsmiljø – og energiforbruget er bragt ned til en fjerdedel af, hvad det var tidligere,” fortæller Michael Wulff, der ud over valget af lyskilder også har optimeret placeringen af lamperne i rummene.

Og der er ingen tvivl om, at det nye lys har gjort en stor forskel – for både medarbejdere og patienter.

”Vi er vældigt tilfredse! Med den nye belysning virker det nærmest som at have dagslys hele dagen. Samtidig er lamperne designet pænt – de passer godt til et sundhedshus som vores,” siger tandlæge Mia Rosing Marquart, og Pernille Mørck samtykker:

imageItem.Name

”Det er langt mere behageligt at være i et rum med denne type lys – og samtidig er det energibesparende.

Michael Wulff har hjulpet gennem hele processen med rådgivning, valg og placering af lamperne, så vi har fået en virkelig god løsning, som ingen andre i Danmark har.

Det er penge, der er virkelig godt givet ud!” understreger hun.

 

Andre referencer

Belysning til butik

"Vi har hele vejen igennem oplevet, at Michael Wulff A/S har været reelle i deres vurdering af vores behov og i deres tilbud og dygtige i deres arbejde.”
Læs hele casen her >

Belysning til bedre arbejdsmiljø

Skørping ældrecenter. ”Målet med den nye belysning i bygningen var dels at opnå en energibesparelse og dels – og vigtigst i denne sag – at højne komfortbelysningen for beboerne og plejepersonalet på ældrecenteret.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er forløbet rigtig godt; Michael Wulff A/S har overholdt alle aftaler til fulde – og så er de rigtigt fair med prisen.”
Læs hele casen her >

Belysning til bedre arbejdsmiljø

Terndrup Bibliotek. Den nye belysning møder stor tilfredshed fra alle parter: Medarbejderne er positive og giver udtryk for, at det er lettere at finde rundt og læse bogtitlerne på hylderne, og borgerne giver udtryk for, at lokalerne er mere behagelige at opholde sig i.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Vi kan se det meget på elregningen allerede nu! Det er et år siden, vi skiftede til LED, og vi har sparet 1/3 på strøm."
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er en rigtig stor fordel, at vi har faste elektrikere tilknyttet, som kender vores systemer og hurtigt kan hjælpe, hvis ting skal tilrettes."
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

Michael Wulff A/S har udviklet styringssystemer til en række af Micodans skræddersyede containere.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Jeg havde et stærkt ønske om, at alt skulle fungere optimalt, og Michael Wulff A/S har virkelig leveret en skræddersyet løsning, der fungerer!"
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Solcelleanlæg sparer el
"Samarbejdet med Michael Wulff har sparet os for en masse. Det er en rigtig stor hjælp, at vi hele tiden kan trække på Michaels viden."
Læs hele casen her >

Landbrug

En energioptimering, der betaler sig
"Ikke alle elektrikere kan servicere landbrug, og vi er glade for at have nogen, der nøjagtig ved, hvad de går efter."
Læs hele casen her >

Butik | Detail

"Vi fik en løsning, hvor vi reducerede antallet af lys til det halve – men fik dobbelt så meget lys og langt bedre belysning."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Alle tidsplaner blev overholdt
"Det bedste ved samarbejdet var, at den meget kompetente elektriker, der havde ansvaret for projektet, altid havde helt styr på arbejdet."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Vi har fået den bedste løsning, der dækker vores behov
"Vi valgte Michael Wulff A/S, da vi kender firmaet og ved, at de leverer god service og god kvalitet, og kommunikationen glider meget let."
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"De rykker hurtigt ud, når vi ringer – man har nærmest en fornemmelse af, at de allerede står klar, når vi pludselig står uden strøm.”
Læs hele casen her >