Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Komplette el-løsninger med sans for detaljen

Hos Michael Wulff A/S har man mangeårig erfaring og specialuddannet personale til at varetage industrielle elinstallationer. Det har man jævnligt gjort brug af hos Seritronic A/S med rigtig godt resultat.
imageItem.Name

Industrielle elinstallationer er ikke for enhver. Installationerne er underlagt forskellige sikkerheds- og driftsikkerhedskrav alt efter, hvilket miljø de installeres i, eller hvilke maskiner de skal tilkobles.

Samtidig skal der tænkes i vedligehold, arbejdsmiljø og økonomi i alle dele af processen. Hos Michael Wulff A/S har man mangeårig erfaring og specialuddannet personale til at varetage netop disse opgaver – det har man jævnligt gjort brug af hos Seritronic A/S med rigtig godt resultat. 

 

imageItem.Name

Strøm til ny tilbygning

Seritronic producerer displays – fx folietastaturer til maskiner eller betjeningspaneler – og arbejder med maskiner til bl.a. serigrafisk tryk, implementering af elektronik, tryk i ledende materialer samt tilskæring og slibning af de trykte produkter. I 2015 indledte virksomheden opførelse af en ny 186 m2 stor tilbygning, der skulle huse en ny slibemaskine til båndslibning af metalprodukter.

 

imageItem.Name

Michael Wulff leverer totalløsning

Da der skulle vælges elektriker til den omfattende opgave, faldt valget på el-installatør Michael Wulff A/S, som havde to klare fordele: Virksomheden var lokal – og så havde man mangeårig erfaring med lignende komplekse industriopgaver.

”Michael Wulff A/S har stået for alt el i den nye tilbygning – opsætning og tilkobling af maskiner, installation af hovedtavler, valg, placering og opsætning af belysning i hallen, stikkontakter osv. Det er forløbet rigtig godt; virksomheden har overholdt alle aftaler til fulde – og så er de rigtigt fair med prisen,” fortæller produktionsteknolog hos Seritronic Mads Thomsen tilfreds.

imageItem.Name

Løsning på komplekse udfordringer

Især slibemaskinen i sig selv var en udfordring: Maskinen skulle sammenkobles med bl.a. kompressor, ventilator og silo til opsamling af støvet fra slibningen, og samtidig skulle maskinens styringssystem tilkobles korrekt. 

”Medarbejderne fra Michael Wulff A/S har løst det hele rigtig fint. Vi havde også en udfordring med et nyt tørreskab, hvor det var lidt uklart, hvordan nogle af tilkoblingerne skulle udføres – der tog Michael Wulff direkte kontakt til leverandøren og fandt en løsning på det sammen med dem,” tilføjer Mads Thomsen.

imageItem.Name

El i udfordrende miljø

En anden særlig opgave for elinstallatørerne har været ekstra sikrede installationer i et vaskerum, hvor brugen af fortynder i forbindelse med rengøring af materialer brugt i trykkeprocesserne udgør en øget risiko for eksplosionsfare. Derfor er det af afgørende betydning, at risikoen for gnister fra elinstallationerne er lig nul. Også denne opgave har Michael Wulff A/S løst til punkt og prikke.

 

imageItem.Name

Godt helhedsindtryk - og rigtig god service

Nu, tæt ved projektets afslutning, kan medarbejderne hos Seritronic se tydelige beviser på Michael Wulff A/S’ medarbejderes kompetence og grundighed: Alt kører, som det skal, og alle kabler – som ellers kan udgøre en uoverskuelig jungle – ligger snorlige og symmetrisk stripset i de opsatte kabelbakker, så fremtidigt vedligehold eller udskiftning er en let tilgængelig og overskuelig opgave. 

 

imageItem.Name

Klar anbefaling

”Det tager måske lidt flere timer, men det giver bare et bedre helhedsindtryk til sidst, at alt er gennemført til mindste detalje,” siger Mads Thomsen og afslutter: 

”Samtidig er det guld værd, at virksomheden ligger lige om hjørnet. Hvis vi har noget, vi skal have set på, ringer vi bare, og så siger de ’vi kommer lige omkring senere, når vi er på vej hjem fra en anden kunde’. De er altid til rådighed, og det viser, at de tager ejerskab over de opgaver, de udfører. Jeg vil absolut anbefale andre at bruge Michael Wulff A/S til industriinstallationer!”  

Andre referencer

Belysning til butik

"Vi har hele vejen igennem oplevet, at Michael Wulff A/S har været reelle i deres vurdering af vores behov og i deres tilbud og dygtige i deres arbejde.”
Læs hele casen her >

Belysning til bedre arbejdsmiljø

Skørping ældrecenter. ”Målet med den nye belysning i bygningen var dels at opnå en energibesparelse og dels – og vigtigst i denne sag – at højne komfortbelysningen for beboerne og plejepersonalet på ældrecenteret.”
Læs hele casen her >

Belysning til bedre arbejdsmiljø

Terndrup Bibliotek. Den nye belysning møder stor tilfredshed fra alle parter: Medarbejderne er positive og giver udtryk for, at det er lettere at finde rundt og læse bogtitlerne på hylderne, og borgerne giver udtryk for, at lokalerne er mere behagelige at opholde sig i.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Vi kan se det meget på elregningen allerede nu! Det er et år siden, vi skiftede til LED, og vi har sparet 1/3 på strøm."
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er en rigtig stor fordel, at vi har faste elektrikere tilknyttet, som kender vores systemer og hurtigt kan hjælpe, hvis ting skal tilrettes."
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"Vi er vældigt tilfredse! Med den nye belysning virker det nærmest som at have dagslys hele dagen. Samtidig er lamperne designet pænt."
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

Michael Wulff A/S har udviklet styringssystemer til en række af Micodans skræddersyede containere.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Jeg havde et stærkt ønske om, at alt skulle fungere optimalt, og Michael Wulff A/S har virkelig leveret en skræddersyet løsning, der fungerer!"
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Solcelleanlæg sparer el
"Samarbejdet med Michael Wulff har sparet os for en masse. Det er en rigtig stor hjælp, at vi hele tiden kan trække på Michaels viden."
Læs hele casen her >

Landbrug

En energioptimering, der betaler sig
"Ikke alle elektrikere kan servicere landbrug, og vi er glade for at have nogen, der nøjagtig ved, hvad de går efter."
Læs hele casen her >

Butik | Detail

"Vi fik en løsning, hvor vi reducerede antallet af lys til det halve – men fik dobbelt så meget lys og langt bedre belysning."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Alle tidsplaner blev overholdt
"Det bedste ved samarbejdet var, at den meget kompetente elektriker, der havde ansvaret for projektet, altid havde helt styr på arbejdet."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Vi har fået den bedste løsning, der dækker vores behov
"Vi valgte Michael Wulff A/S, da vi kender firmaet og ved, at de leverer god service og god kvalitet, og kommunikationen glider meget let."
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"De rykker hurtigt ud, når vi ringer – man har nærmest en fornemmelse af, at de allerede står klar, når vi pludselig står uden strøm.”
Læs hele casen her >