Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Bedre lys med store besparelser

Hos trådvarefabrikken NTF Aalborg A/S var man kørt surt i lysstofrør, der var længe om at tænde og sprang på stribe, så de krævede udskiftning i tide og utide. Med hjælp fra Michael Wulff A/S har de skiftet de gamle lysstofrør ud med LED-lysstofrør, som holder længere, giver bedre lys og reducerer elregningen betydeligt.
imageItem.Name

”Vi er en stor virksomhed, der bruger rigtigt meget strøm fordelt på en administrativ afdeling og fire haller med værksteder og lagre, hvor der er 25 beskæftigede medarbejdere.

Med almindelige lysstofrør ryger der konstant et rør; du kan skifte det og risikere, at det kun holder i en måned. Der er hele tiden ét, der ikke lyser.

Så vi gik og skiftede de rør hele tiden. Det duede ikke. Så begyndte vi at skifte alle sammen på én gang – uanset om de trængte eller ej - f.eks. til jul eller i forbindelse med sommerferien. Det var et helvede.

LED-lysstofrørene er anderledes; dem er der ikke gået nogen af endnu,” siger en tilfreds Johnni Bergstedt, produktionschef hos NTF Aalborg A/S.

imageItem.Name

Skåret 1/3 af elregningen

LED-belysning er dyrere i indkøb end almindelige lysstofrør, men investeringen er hurtigt tjent ind. Hos NTF Aalborg A/S viser besparelserne sig tydeligt på elregningen, fortæller Johnni Bergstedt:

”Vi kan se det meget på elregningen allerede nu! Det er et år siden, vi skiftede til LED, og vi har sparet 1/3 på strøm. Michael Wulff regnede ud, at den nye LED-belysning ville betale sig hjem i løbet af de første tre år – jeg tror, at det sker endnu hurtigere. Og så er der jo fem års garanti på de nye LED-lysstofrør, så det er en ekstra gevinst.”

imageItem.Name

Prøv og vær sikker

Er man usikker på, om LED-lysstofrørene kan fungere i ens virksomhed, tilbyder Michael Wulff A/S en prøveperiode med LED-lysstofrørene, så man har mulighed for at se forskellen, inden man investerer i nye armaturer.

NTF Aalborg A/S havde et LED-lysstofrør på prøve i en måned, da Johnni Bergstedt gerne ville være helt sikker på, at investeringen ville skabe synlige forbedringer af arbejdsforholdene - og han var hurtigt overbevist.

 

imageItem.Name

Vi havde ikke hørt om LED-belysningen og dets fordele før, så vi var lidt usikre på, om det gav bedre lys. Vores arbejde kræver et rigtigt godt lys, så vi har mange armaturer i huset.

Man smider ikke bare så mange penge efter nye rør, hvis man ikke får bedre forhold, så hvis ikke vi havde haft det på prøve, så tror jeg egentlig ikke, vi havde gjort det.

Efter en måned, hvor vi faktisk flyttede rundt med LED-lysstofrøret og testede lyset ved forskellige arbejdsstationer på værkstedet, var meldingerne fra medarbejderne klare: det gav et skarpere og bedre lys. Så det endte med, at vi fik skiftet alle 40 armaturer i den ene hal, og det er vi rigtigt glade for,” siger han.

imageItem.Name

Glade kunder kommer igen

Kunden er i centrum, når Michael Wulff A/S løser en opgave – uanset opgavens art eller størrelse. Med en bred vifte af specialuddannede elektrikere kan virksomheden varetage alle former for elektriske installationer og rådgivning – og det er noget, kunderne sætter pris på.

”Hos Michael Wulff holder de, hvad de lover, så vi er super tilfredse.

Vi bruger Michael Wulff som huselektriker til alt forefaldende elektrisk arbejde, og når det bliver tid at skifte armaturerne i de tre andre haller, skal Michael Wulff på banen med et tilbud igen,” afslutter Johnni Bergstedt.

Andre referencer

Belysning til butik

"Vi har hele vejen igennem oplevet, at Michael Wulff A/S har været reelle i deres vurdering af vores behov og i deres tilbud og dygtige i deres arbejde.”
Læs hele casen her >

Belysning til bedre arbejdsmiljø

Skørping ældrecenter. ”Målet med den nye belysning i bygningen var dels at opnå en energibesparelse og dels – og vigtigst i denne sag – at højne komfortbelysningen for beboerne og plejepersonalet på ældrecenteret.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er forløbet rigtig godt; Michael Wulff A/S har overholdt alle aftaler til fulde – og så er de rigtigt fair med prisen.”
Læs hele casen her >

Belysning til bedre arbejdsmiljø

Terndrup Bibliotek. Den nye belysning møder stor tilfredshed fra alle parter: Medarbejderne er positive og giver udtryk for, at det er lettere at finde rundt og læse bogtitlerne på hylderne, og borgerne giver udtryk for, at lokalerne er mere behagelige at opholde sig i.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er en rigtig stor fordel, at vi har faste elektrikere tilknyttet, som kender vores systemer og hurtigt kan hjælpe, hvis ting skal tilrettes."
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"Vi er vældigt tilfredse! Med den nye belysning virker det nærmest som at have dagslys hele dagen. Samtidig er lamperne designet pænt."
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

Michael Wulff A/S har udviklet styringssystemer til en række af Micodans skræddersyede containere.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Jeg havde et stærkt ønske om, at alt skulle fungere optimalt, og Michael Wulff A/S har virkelig leveret en skræddersyet løsning, der fungerer!"
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Solcelleanlæg sparer el
"Samarbejdet med Michael Wulff har sparet os for en masse. Det er en rigtig stor hjælp, at vi hele tiden kan trække på Michaels viden."
Læs hele casen her >

Landbrug

En energioptimering, der betaler sig
"Ikke alle elektrikere kan servicere landbrug, og vi er glade for at have nogen, der nøjagtig ved, hvad de går efter."
Læs hele casen her >

Butik | Detail

"Vi fik en løsning, hvor vi reducerede antallet af lys til det halve – men fik dobbelt så meget lys og langt bedre belysning."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Alle tidsplaner blev overholdt
"Det bedste ved samarbejdet var, at den meget kompetente elektriker, der havde ansvaret for projektet, altid havde helt styr på arbejdet."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Vi har fået den bedste løsning, der dækker vores behov
"Vi valgte Michael Wulff A/S, da vi kender firmaet og ved, at de leverer god service og god kvalitet, og kommunikationen glider meget let."
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"De rykker hurtigt ud, når vi ringer – man har nærmest en fornemmelse af, at de allerede står klar, når vi pludselig står uden strøm.”
Læs hele casen her >