Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Elsystemer til hele virksomheden

Jensen Brød er blandt Michael Wulffs faste kunder, så da virksomheden stod for at skulle flytte i større lokaler, var det en selvfølge, at Michael Wulff og hans team af dygtige folk skulle udføre det omfattende arbejde med at lave alle elinstallationer i de nye bygninger.
imageItem.Name

De 6300 kvm store lokaler stod uden nogen form for elinstallationer og spørger man indehaver af Jensen Brød, Lars Jensen, er det ikke et hvilket som helst elinstallatørfirma, der har størrelsen og kompetencerne til at håndtere så stor en opgave. 

”Vi bruger rigtigt meget strøm – rigtigt mange ampere – til alle vores maskiner. Der var ingen strøm herude overhovedet – der var ingenting. Michael Wulff har stået for ALT el i hele huset – lige fra planlægning og projektering til installation.

Der er blandt andet lagt højspænding ind, opsat transformatorstation, lavet ny hovedforsyning, ført strøm til alle maskiner og endda sørget for køleanlægget, selvom den entreprise lå hos køleleverandøren selv,” fortæller han.

imageItem.Name

Stort projekt over lang tid

De mange kvadratmeter og den omfattende opgavekræver tid og overblik – og ikke mindst erfaring. Arbejdet har taget cirka et år og involveret mange af installatørerne hos Michael Wulff. Op til vigtige deadlines har stort set alle været trukket ind til opgaven.

Lars Jensen fortæller:

”Alle store ting er på plads, og nu handler det om slutfasen, hvor alle småtingene skal falde på plads. Produktionen kører fuldstændigt som forventet, og Michael Wulffs folk arbejder på projektets sidste opgaver.”

imageItem.Name

Fleksibel og kvalificeret service

”Jeg er tydeligvis tilfreds – ellers havde vi jo ikke haft så langt et samarbejde!” siger Lars Jensen.

”For os er leveringstid og kvalitet en selvfølge, og så handler det om fleksibilitet. Vi skal kunne regne med, at når vi ringer, så kommer de. Hos Michael Wulff er de meget fleksible – der er et bredt udbud af installatører, og de har kvalifikationerne i orden. Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”

 

Andre referencer

Belysning til butik

"Vi har hele vejen igennem oplevet, at Michael Wulff A/S har været reelle i deres vurdering af vores behov og i deres tilbud og dygtige i deres arbejde.”
Læs hele casen her >

Belysning til bedre arbejdsmiljø

Skørping ældrecenter. ”Målet med den nye belysning i bygningen var dels at opnå en energibesparelse og dels – og vigtigst i denne sag – at højne komfortbelysningen for beboerne og plejepersonalet på ældrecenteret.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er forløbet rigtig godt; Michael Wulff A/S har overholdt alle aftaler til fulde – og så er de rigtigt fair med prisen.”
Læs hele casen her >

Belysning til bedre arbejdsmiljø

Terndrup Bibliotek. Den nye belysning møder stor tilfredshed fra alle parter: Medarbejderne er positive og giver udtryk for, at det er lettere at finde rundt og læse bogtitlerne på hylderne, og borgerne giver udtryk for, at lokalerne er mere behagelige at opholde sig i.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Vi kan se det meget på elregningen allerede nu! Det er et år siden, vi skiftede til LED, og vi har sparet 1/3 på strøm."
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er en rigtig stor fordel, at vi har faste elektrikere tilknyttet, som kender vores systemer og hurtigt kan hjælpe, hvis ting skal tilrettes."
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"Vi er vældigt tilfredse! Med den nye belysning virker det nærmest som at have dagslys hele dagen. Samtidig er lamperne designet pænt."
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

Michael Wulff A/S har udviklet styringssystemer til en række af Micodans skræddersyede containere.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Jeg havde et stærkt ønske om, at alt skulle fungere optimalt, og Michael Wulff A/S har virkelig leveret en skræddersyet løsning, der fungerer!"
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Solcelleanlæg sparer el
"Samarbejdet med Michael Wulff har sparet os for en masse. Det er en rigtig stor hjælp, at vi hele tiden kan trække på Michaels viden."
Læs hele casen her >

Landbrug

En energioptimering, der betaler sig
"Ikke alle elektrikere kan servicere landbrug, og vi er glade for at have nogen, der nøjagtig ved, hvad de går efter."
Læs hele casen her >

Butik | Detail

"Vi fik en løsning, hvor vi reducerede antallet af lys til det halve – men fik dobbelt så meget lys og langt bedre belysning."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Alle tidsplaner blev overholdt
"Det bedste ved samarbejdet var, at den meget kompetente elektriker, der havde ansvaret for projektet, altid havde helt styr på arbejdet."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Vi har fået den bedste løsning, der dækker vores behov
"Vi valgte Michael Wulff A/S, da vi kender firmaet og ved, at de leverer god service og god kvalitet, og kommunikationen glider meget let."
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"De rykker hurtigt ud, når vi ringer – man har nærmest en fornemmelse af, at de allerede står klar, når vi pludselig står uden strøm.”
Læs hele casen her >