Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Eksperthjælpen er tæt på

Fodercentralen Limfjorden i Støvring er blandt Michael Wulff A/S’ faste kunder. Michael Wulff A/S har i adskillige år stået for samtlige elektriske installationer i virksomheden, herunder installation, service, udvikling af styring samt programmering af PLC-anlæg, komplet installation af elektriske installationer i forbindelse med ombygning i 2002, service på vejeceller i foderproduktionen – og meget mere.
imageItem.Name imageItem.Name

Skræddersyede løsninger

For Fodercentralen Limfjorden er nogle af de vigtigste grunde til valget af Michel Wulff A/S, at de ligger tæt på, at de har døgnvagt, og at de har ekspertise inden for de systemer, virksomheden anvender i produktionen.

Peter Jensen fortæller:

”Michael Wulff A/S har blandt andet stået for installation og programmering af PLC’er i produktionssystemerne hos os. Vi anvender en række forskellige programmer, de har udviklet til os, og det er en klar fordel at have fået dem udviklet af en lokal leverandør, når noget skal ændres eller opdateres.

Vi kunne sagtens have købt færdige programmer fra andre leverandører, men de ligger måske 100 km væk, så det ville koste dyrt i både tid, penge og nedetid, hvis noget ikke fungerer eller skal tilrettes,” siger han og tilføjer:

”Vi bruger gerne både ekstra tid og penge på at få udviklet skræddersyede systemer, når det betyder, at Michael Wulff A/S’ elektrikere bare kan tilslutte deres computere, når de alligevel er her, og rette og tilpasse de ting, der er behov for.”

imageItem.Name imageItem.Name

Faste medarbejdere tilknyttet - og hurtig hjælp

Fodercentralen Limfjorden lægger også stor vægt på, at man har faste medarbejdere fra Michael Wulff A/S tilknyttet – og ikke mindst at virksomheden rykker ud døgnet rundt, hvis strømmen gør knuder.

”Det er en rigtig stor fordel, at vi har 2-3 faste elektrikere tilknyttet, som kender alle vores systemer og derfor hurtigt kan hjælpe, hvis ting skal tilrettes, eller der opstår fejl.

Samtidig er det yderst vigtigt for os, at de rykker ud døgnet rundt, når der er brug for det. Vi gør nok gennemsnitligt en gang om ugen brug af Michael Wulffs døgnvagtservice.

I nogle perioder kører vi 24 timers drift, og så er det yderst vigtigt, at vi hurtigt kan komme op at køre igen, hvis noget går galt,” siger Peter Jensen.

Andre referencer

Belysning til butik

"Vi har hele vejen igennem oplevet, at Michael Wulff A/S har været reelle i deres vurdering af vores behov og i deres tilbud og dygtige i deres arbejde.”
Læs hele casen her >

Belysning til bedre arbejdsmiljø

Skørping ældrecenter. ”Målet med den nye belysning i bygningen var dels at opnå en energibesparelse og dels – og vigtigst i denne sag – at højne komfortbelysningen for beboerne og plejepersonalet på ældrecenteret.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er forløbet rigtig godt; Michael Wulff A/S har overholdt alle aftaler til fulde – og så er de rigtigt fair med prisen.”
Læs hele casen her >

Belysning til bedre arbejdsmiljø

Terndrup Bibliotek. Den nye belysning møder stor tilfredshed fra alle parter: Medarbejderne er positive og giver udtryk for, at det er lettere at finde rundt og læse bogtitlerne på hylderne, og borgerne giver udtryk for, at lokalerne er mere behagelige at opholde sig i.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Vi kan se det meget på elregningen allerede nu! Det er et år siden, vi skiftede til LED, og vi har sparet 1/3 på strøm."
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"Vi er vældigt tilfredse! Med den nye belysning virker det nærmest som at have dagslys hele dagen. Samtidig er lamperne designet pænt."
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

Michael Wulff A/S har udviklet styringssystemer til en række af Micodans skræddersyede containere.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Jeg havde et stærkt ønske om, at alt skulle fungere optimalt, og Michael Wulff A/S har virkelig leveret en skræddersyet løsning, der fungerer!"
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Solcelleanlæg sparer el
"Samarbejdet med Michael Wulff har sparet os for en masse. Det er en rigtig stor hjælp, at vi hele tiden kan trække på Michaels viden."
Læs hele casen her >

Landbrug

En energioptimering, der betaler sig
"Ikke alle elektrikere kan servicere landbrug, og vi er glade for at have nogen, der nøjagtig ved, hvad de går efter."
Læs hele casen her >

Butik | Detail

"Vi fik en løsning, hvor vi reducerede antallet af lys til det halve – men fik dobbelt så meget lys og langt bedre belysning."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Alle tidsplaner blev overholdt
"Det bedste ved samarbejdet var, at den meget kompetente elektriker, der havde ansvaret for projektet, altid havde helt styr på arbejdet."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Vi har fået den bedste løsning, der dækker vores behov
"Vi valgte Michael Wulff A/S, da vi kender firmaet og ved, at de leverer god service og god kvalitet, og kommunikationen glider meget let."
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"De rykker hurtigt ud, når vi ringer – man har nærmest en fornemmelse af, at de allerede står klar, når vi pludselig står uden strøm.”
Læs hele casen her >