Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Som at have fået bygget om

Da Bygma i Støvring omkring årsskiftet 2017/2018 stod for at skulle udskifte lysstofrørene i butikslokalet, faldt valget af leverandør og installatør på Michael Wulff A/S. Resultatet er besparelser på elregningen – og markant bedre lys i butikken.
imageItem.Name

”Vores gamle lysstofrør i forretningen var begyndt at gå til, så vi skulle tage en beslutning om enten at skifte rørene eller få helt nye lamper. Vi fik tilbud fra flere virksomheder, og valget faldt på Michael Wulff A/S, fordi de både havde den bedste rådgivning omring vores behov og den bedste pris,” fortæller butikschef Jens Kristian Hougaard fra Bygma.

Målet med den nye belysning var at skabe godt og velfungerende lys for såvel kunder som medarbejdere i byggecenteret og samtidig opnå en besparelse på elregningen ved anvendelse af energivenlig LED-belysning. Samtidig var det et krav, at de nye lamper skulle ligne de gamle, så de faldt ind i stil med belysningen i andre områder af virksomheden, hvor belysningen ikke skulle skiftes på samme tidspunkt.

imageItem.Name

”Michael Wulff var ude at lave målinger på, hvilket lysbehov vi havde i hvilke områder af butikken, og lavede på den baggrund en beregning på, hvilken type og hvor mange armaturer vi havde brug for, og hvor de skulle placeres. Vi følte os overordentligt trygge i den rådgivning vi fik og har helt igennem oplevet en professionel håndtering af opgaven fra Michael Wulff A/S,” siger Jens Kristian Hougaard.

Han fremhæver selve udførelsen af udskiftningen af armaturerne som et eksempel på Michael Wulff A/S’ professionelle tilgang til opgaven:

”Det forløb fuldstændig smertefrit. Michael Wulff A/S’ folk var gode til at holde orden og ikke mindst til at respektere, at vi havde kunder i butikken, mens de arbejdede på opgaven. Vi oplevede på intet tidspunkt at føle, at de var i vejen,” siger han.

imageItem.Name

Stor tilfredshed på alle fronter

Det endelige resultat giver stor tilfredshed hos såvel kunder som medarbejdere. Hos Bygma oplever man, at nogle kunder decideret tror, at butikken er blevet bygget om, og også medarbejderne oplever fordele ved den nye belysning: Den er rarere at opholde sig i, det er blevet nemmere at se varerne og læse skiltene på hylderne, og især i fliseudstillingen giver den nye belysning et langt mere realistisk udseende på flisernes farve, da lyset i høj grad minder om dagslys. Tidligere måtte medarbejderne tage fliserne med udenfor, når de skulle fremvise dem til kunderne, men dette er ikke længere nødvendigt.

Jens Kristian Hougaard er ikke i tvivl om, at Bygma også i fremtiden vil søge hjælp hos Michael Wulff A/S, når de har brug for elektrikerhjælp.

 

imageItem.Name

”Vi har hele vejen igennem oplevet, at Michael Wulff A/S har været reelle i deres vurdering af vores behov og i deres tilbud og dygtige i deres arbejde. Det har kort sagt været et rigtig godt samarbejde fra A til Z,” siger han.

”Michael Wulff A/S hjalp os også for tre år siden, da vi fik bygget om, hvor de lavede al strøm i de nye bygninger, og man kan godt sige, at de nu er ’husets elektriker’. Det er selvfølgelig også en fordel, at de er i nærområdet, og så giver de supergod service. Hvis vi ringer for at få hjælp til noget, går der max 1 dag, før der står en mand her,” afslutter han.

Andre referencer

Belysning til bedre arbejdsmiljø

Skørping ældrecenter. ”Målet med den nye belysning i bygningen var dels at opnå en energibesparelse og dels – og vigtigst i denne sag – at højne komfortbelysningen for beboerne og plejepersonalet på ældrecenteret.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er forløbet rigtig godt; Michael Wulff A/S har overholdt alle aftaler til fulde – og så er de rigtigt fair med prisen.”
Læs hele casen her >

Belysning til bedre arbejdsmiljø

Terndrup Bibliotek. Den nye belysning møder stor tilfredshed fra alle parter: Medarbejderne er positive og giver udtryk for, at det er lettere at finde rundt og læse bogtitlerne på hylderne, og borgerne giver udtryk for, at lokalerne er mere behagelige at opholde sig i.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Vi kan se det meget på elregningen allerede nu! Det er et år siden, vi skiftede til LED, og vi har sparet 1/3 på strøm."
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er en rigtig stor fordel, at vi har faste elektrikere tilknyttet, som kender vores systemer og hurtigt kan hjælpe, hvis ting skal tilrettes."
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"Vi er vældigt tilfredse! Med den nye belysning virker det nærmest som at have dagslys hele dagen. Samtidig er lamperne designet pænt."
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

Michael Wulff A/S har udviklet styringssystemer til en række af Micodans skræddersyede containere.
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Jeg havde et stærkt ønske om, at alt skulle fungere optimalt, og Michael Wulff A/S har virkelig leveret en skræddersyet løsning, der fungerer!"
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Solcelleanlæg sparer el
"Samarbejdet med Michael Wulff har sparet os for en masse. Det er en rigtig stor hjælp, at vi hele tiden kan trække på Michaels viden."
Læs hele casen her >

Landbrug

En energioptimering, der betaler sig
"Ikke alle elektrikere kan servicere landbrug, og vi er glade for at have nogen, der nøjagtig ved, hvad de går efter."
Læs hele casen her >

Butik | Detail

"Vi fik en løsning, hvor vi reducerede antallet af lys til det halve – men fik dobbelt så meget lys og langt bedre belysning."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Alle tidsplaner blev overholdt
"Det bedste ved samarbejdet var, at den meget kompetente elektriker, der havde ansvaret for projektet, altid havde helt styr på arbejdet."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Vi har fået den bedste løsning, der dækker vores behov
"Vi valgte Michael Wulff A/S, da vi kender firmaet og ved, at de leverer god service og god kvalitet, og kommunikationen glider meget let."
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"De rykker hurtigt ud, når vi ringer – man har nærmest en fornemmelse af, at de allerede står klar, når vi pludselig står uden strøm.”
Læs hele casen her >