Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

IT/EDB/PDS-installationer

Få eksperthjælp til sikre og driftssikre IT-netværk og -infrastrukturer - til både private og virksomheder.

Hos Michael Wulff A/S kan vi hjælpe med planlægning og installation af store og små IT-infrastrukturer, fra mindre netværk i private hjem til omfattende infrastrukturer og fiberforbindelser mellem industribygninger.

Læs mere herunder om, hvordan vi hjælper vores forskellige kundegrupper med driftssikre IT-systemer.

Produktion | Industri

"Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”
Læs hele casen her >

Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig med IT-/EDB-/PDS-installationer:

Få styr på din IT-infrastruktur - Michael Wulff A/S hjælper jer med at etablere et effektivt og driftsikkert netværk mellem mennesker, maskiner og bygninger.

Michael Wulff har stor erfaring og bred kompetence inden for kabling og fortrådning af IT- og PDS-installationer både i og mellem kontor-, industri- og produktionsbygninger.

Vi har over en årrække udført IT-installationer til både små og store virksomheder, herunder:

 • strukturerede kabelsystemer
 • netværksløsninger
 • netværkseftersyn
 • PDS-installation
 • fortrådning til servere
 • fiberforbindelser mellem bygninger

Vi kan også rådgive dig om optimal køling af serverrum, herunder hvilke besparelser du vil kunne opnå ved at anvende en varmepumpe frem for traditionelle klimaanlæg.

 

Forebyg tab og driftstop, hvis uheldet er ude

 

Det er aldrig muligt helt at undgå fejl i elnettet, strømsvigt, lynnedslag eller kortslutninger - men det er muligt at træffe en række sikkerhedsforanstaltninger, så konsekvenserne mindskes.

Michael Wulff A/S kan eksempelvis hjælpe med UPS-nødstrømsanlæg/generatoranlæg, så du sikrer dig mod produktionsstop eller IT-nedbrud, hvis uheldet er ude, og strømmen går.

Vi kan også hjælpe med installation af separat el-forsyning til dine IT-installationer, så du sikrer den del af din virksomhed mod strømnedbrud i andre dele af nettet. Nødstrømsanlæggene kan efter ønske gøres skalerbare, så du let kan øge kapaciteten, hvis virksomheden udvides.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en driftssikker IT-infrastruktur i din virksomhed.

 

Få effektivt og driftssikkert netværk mellem mennesker, maskiner og bygninger med Michael Wulff A/S.

I takt med, at kommunale bygninger og institutioner i stigende grad indeholder et væld af sensorer, bygningsautomatik, trådløse netværk til servicering af både medarbejdere og brugere af bygningerne, kablede netværk til computere og IP-telefoni osv., stilles der større og større krav til IT- og PDS-installationerne i, mellem og omkring bygningerne.

Hos Michael Wulff A/S har vi stor erfaring og bred kompetence inden for kabling og fortrådning af IT- og PDS-installationer i eksempelvis kontor-, institutions- og undervisningsbygninger.

Vi har gennem adskillige år udført IT-installationer til kommunale bygninger af alle størrelser og kan bl.a. hjælpe med:

 • strukturerede kabelsystemer
 • netværksløsninger
 • netværkseftersyn
 • PDS-installation
 • fortrådning til servere
 • fiberforbindelser mellem bygninger

 Vi sikrer, at bygningerne får et netværk, der kan håndtere den ønskede mængde trafik og samtidig er driftssikkert, så medarbejderne i bygningerne kan udføre deres arbejdsopgaver optimalt og yde borgerne god og stabil service. 

 

Undgå nedetid, hvis uheldet er ude

 

Skulle uheldet være ude, så strømmen går, fx pga. lynnedslag eller nedbrud i elnettet, kan man sikre bygningerne mod IT-nedbrud med et UPS-nødstrømsanlæg/generatoranlæg.

Vi kan også hjælpe med installation af separat el-forsyning til bygningens IT-installationer og netværk, så de sikres mod strømnedbrud i andre dele af nettet. Nødstrømsanlæggene kan efter ønske gøres skalerbare, så det er let at øge kapaciteten, hvis der bygges til, uden behov for store investeringer i opgradering af netværk.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med driftssikre og skalérbare IT-installationer til kommunale bygninger og institutioner.

 

Michael Wulff A/S giver dig effektivt og driftssikkert netværk til dine IT-installationer.

Hos Michael Wulff A/S ved vi, hvor stor betydning et stabilt IT-netværk har for forretningsdrivende. Alt fra lagerstyringssystemer til kasseapparater og dankortterminaler kører online, hvilket betyder at IT-netværket i butiks- og kontorlokaler skal være så driftssikre som muligt, samtidig med at der er kapacitet nok til også at servicere trafik fra kunder, hvis butikken tilbyder gratis WiFi til besøgende. 

Vi har adskillige års erfaring inden for kabling og fortrådning af IT-, PDS- og netværksinstallationer i eller mellem kontor- og butikslokaler og har udført IT-installationer for en bred vifte af butikker og detailhandler.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • netværk mellem kasseapparat og kontor-PC
 • strukturerede kabelsystemer
 • netværksløsninger
 • netværkseftersyn
 • PDS-installation
 • fortrådning til servere
 •  åbne og lukkede trådløse netværk
 • fiberforbindelser mellem bygninger

Vi kan desuden hjælpe med UPS-nødstrømsanlæg/ generatoranlæg, så du sikrer dig mod tab pga. strømsvigt i kølediske/kølerum eller generelle IT-nedbrud, hvis strømmen skulle ryge. Det er desuden muligt at etablere separat el-forsyning til dine IT-installationer, så du sikrer den del af din virksomhed mod strømnedbrud i andre dele af nettet.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en velfungerende og driftssikker IT-infrastruktur i dine butikslokaler.

 

Michael Wulff A/S hjælper dig med installation af dine netværk - så det virker!

Michael Wulff kan hjælpe dig med at installere internetkabler og trådløst netværk i dit hjem, så der altid er god internetforbindelse på computere, smartphones og tablets over hele huset - også når husets teenagere streamer film på samme tid, eller feriebillederne skal uploades til Dropbox.

Vi kan desuden hjælpe med installation og tilkobling af højttalere, så afspilning af musik fra computere kan høres over hele huset eller i udvalgte rum.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at få dit netværk op at køre - hurtigt, effektivt og driftssikkert.