Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Butik | Detail

Vælg en elektriker, der forstår dine og dine kunders behov
- Michael Wulff A/S har stor erfaring inden for alle former for elinstallationer til butik og detail.

Full-service elektriker til butik og detail

Aut. el-installatør Michael Wulff A/S er det sikre valg til installation og service af elinstallationer, netværk, belysning, IT-installationer og alarm/overvågning i dine butiks- og kontorlokaler. 

Vi hjælper butikker med alle former for elinstallationer, fra enkeltstående opgaver til komplette løsninger til nye eller nyrenoverede butikslokaler og kontorer. Vi hjælper blandt andet vores kunder inden for butik og detailhandel med:

Butik | Detail

"Vi fik en løsning, hvor vi reducerede antallet af lys til det halve – men fik dobbelt så meget lys og langt bedre belysning."
Læs hele casen her >
imageItem.Name

Rådgivning og optimering af belysning

Vi kan hjælpe dig med valg og placering af lyskilder i kontor- og butikslokaler, så dine varer præsenterer sig bedst muligt – og du samtidig kan spare på elregningen via forbedrede og mere energirigtige pærer.

imageItem.Name

Alarm, sikring og overvågning

Vi kan hjælpe dig med valg og planlægning af en komplet alarm-, sikrings- og overvågningsløsning, der indeholder netop de komponenter, der vil give dig optimal beskyttelse mod tyveri og røveri. Vores alarmer tilbydes i samarbejde med Actas, som står for vagtordning og alarmcenter.  

imageItem.Name

Stærkstrømsinstallationer, herunder hovedtavler og undertavler

Vi sørger for, at din strømforsyning er sikkert installeret og kan håndtere alle dine behov, uanset hvor mange komponenter, strømmen skal trække i dine butikslokaler. 

 

Svagstrømsinstallationer, herunder antenner og audio/videoudstyr

Vi sikrer, at alle dine installationer er sikre og driftssikre, og at eventuelle antenner, sensorer og audio/videoudstyr fungerer optimalt, så dine kunder altid får en god oplevelse hos dig.

imageItem.Name

IT/EDB/PDS-installationer

Vi sikrer, at dit IT-netværk – kablet såvel som trådløst – er stærkt og velfungerende, så dine betalingsterminaler og kasseapparat er driftssikre, og dit trådløse netværk kan trække den nødvendige trafik, også hvis du tilbyder dine kunder gratis WiFi.

imageItem.Name

Energioptimering af eksempelvis belysning og klimaanlæg

Vi kan vise dig, hvor du kan spare på elregningen, eksempelvis via optimering af belysningen i butiks-, kontor- og lagerlokaler, eller via optimering og intelligent styring af klimaanlæg og solafskærmning. 

imageItem.Name

Rådgivning omkring arbejdsmiljø ift. optimering af belysning og klimaanlæg

Vi kan rådgive omkring optimal belysning, såvel til kontorarbejde som til lagerområder og butiksområder. Vi har desuden omfattende erfaring med optimering af indeklimaet via intelligent styring af klimaanlæg, solafskærmning mv. 

imageItem.Name

Døgnvagt til butikker og detail Døgnvagt

Vi tilbyder naturligvis døgnvagt, så du til enhver tid er sikret hurtig hjælp, hvis strømmen gør knuder, og køledisken svigter, så du undgår tab af varer eller ubehagelige oplevelser for dine kunder. 

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe i dine butikslokaler.