Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Energioptimering til virksomheder og private
i Aalborg, Støvring og Aabybro

Der er mange penge at hente på energioptimering, hvad enten du er privat husejer eller erhvervsdrivende. Lad aut. el-installatør Michael Wulff A/S vise dig, hvor du kan hente de største besparelser.

Valg og placering af lyskilder. Tids- eller sensorstyret belysning. Intelligent styring af ventilation og solafskærmning. Bedre og lettere rengøring af ventilation. Mere energirigtige motorer.

Mulighederne er mange, når vi ser på, hvordan vi kan energioptimere dine bygninger, maskiner og arbejdsgange. Vi har mange års erfaring med energioptimering hos både virksomheder og private og har hjulpet en lang række kunder fra privatpersoner og butikker over offentlige bygninger og institutioner til omfattende landbrug og produktionsvirksomheder.

Fælles for alle vores kunder er, at der er store besparelser at hente - ofte for relativt begrænsede investeringer, så omkostningerne ved optimeringerne hurtigt er tjent ind på elregningen.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at mindske din el- og varmeregning - eller læs mere herunder om, hvordan vi kan hjælpe i netop din branche.

Læs her, hvordan vi kan hjælpe med energioptimering:

Der er markante besparelser i at tænke energirigtigt – især i store bygninger som kontor- og industribyggeri.

Hos Michael Wulff A/S har vi adskillige års erfaring med energioptimering af industri- og produktionsbyggeri, og vi holder os hele tiden up-to-date med de seneste teknologier, lovgivning og tilskudsordninger på området.

Vi kan eksempelvis rådgive om energioptimering af:

 • belysning (herunder både typen af lyskilder og styring af belysningen)
 • klimaanlæg
 • solafskærmning
 • ventilation
 • motorer
 • kølerum (herunder valg af lyskilder, der afgiver markant mindre varme)

Vores store erfaring kombineret med det faktum, at vi ser med friske øjne på jeres produktion og daglige drift, betyder, at vi ofte kan komme med konkrete råd til energioptimering – og derved besparelser – fra første gang, vi træder ind ad døren hos jer. Det kan eksempelvis være i form af udskiftning af lyskilder eller i form af optimeret styring af lys og klimaanlæg, så der skrues ned i perioder, hvor der ikke er personale på kontorerne.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer til besparelser og grønnere drift.

Cases

Produktion | Industri

"Vi kan se det meget på elregningen allerede nu! Det er et år siden, vi skiftede til LED, og vi har sparet 1/3 på strøm."
Læs hele casen her >

Michael Wulff A/S hjælper dig med at skære markant ned på el- og varmeregningen for dit landbrug.

Der er markante besparelser i at tænke energirigtigt – især i store landbrugsbyggerier.

Hos Michael Wulff A/S har vi adskillige års erfaring med energioptimering af landbrugsbyggeri. Vi holder os hele tiden up-to-date med de seneste teknologier, lovgivning og tilskudsordninger på området, og samtidig har vi naturligvis fokus på dyrevelfærd og optimale forhold for landbrugsproduktion.

Vores store erfaring kombineret med det faktum, at vi ser med friske øjne på jeres produktion og daglige drift, betyder, at vi ofte kan komme med konkrete råd til energioptimering – og derved besparelser – fra første gang, vi træder ind ad døren hos jer.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

 • rådgivning om mulige energibesparelser gennem valg af f.eks. lyskilder, pumper og motorer
 • rådgivning om valg af styringssystem til lys og andre elektriske installationer
 • hjælp til ansøgning om tilskud til energioptimering fra Energi Nord
 • installation af armaturer og styringssystemer
 • optimering af staldventilation, herunder rådgivning om, hvordan rengøring kan medføre mindsket energiforbrug

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer til besparelser og grønnere drift.

Cases

Landbrug

En energioptimering, der betaler sig
"Ikke alle elektrikere kan servicere landbrug, og vi er glade for at have nogen, der nøjagtig ved, hvad de går efter."
Læs hele casen her >

Spar penge, skån miljøet - og opnå bedre arbejdsmiljø. De erfarne medarbejdere hos Michael Wulff A/S viser dig hvordan.

Der er markante besparelser i at tænke energirigtigt – især i store bygninger som kontor- og institutionsbygninger.

Hos Michael Wulff A/S har vi adskillige års erfaring med energioptimering i alle former for kommunale bygninger så som skoler, tandklinikker, rådhuse o.lign., og vi holder os hele tiden up-to-date med de seneste teknologier, lovgivning og tilskudsordninger på området.

Samtidig har vi hele tiden et øje på arbejdsmiljøet, så de nye løsninger også giver dine medarbejdere og andre brugere af bygningerne en bedre dagligdag i lokalerne.

Vi kan eksempelvis rådgive om energioptimering af:

 • belysning (herunder både typen af lyskilder og styring af belysningen)
 • klimaanlæg
 • solafskærmning
 • ventilation
 • motorer
 • kølerum til fx kantiner (herunder valg af lyskilder, der afgiver markant mindre varme)

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer til besparelser og grønnere drift.

Cases

Offentlige bygninger

"Vi er vældigt tilfredse! Med den nye belysning virker det nærmest som at have dagslys hele dagen. Samtidig er lamperne designet pænt."
Læs hele casen her >

Michael Wulff A/S kan hjælpe dig til markante besparelser på energiudgifter til lys, varme og kølesystemer - uden at gå på kompromis med kvalitet og driftssikkerheden.

Der er markante besparelser i at tænke energirigtigt – især i butikslokaler, hvor der ofte er lys tændt dagen lang, og hvor indeklimaet har stor betydning for både varer og kunder.

Michael Wulff A/S har adskillige års erfaring med energioptimering i alle former for butikker og detailhandler, og vi holder os hele tiden up-to-date med de seneste teknologier, lovgivning og tilskudsordninger på området.

Energioptimeringerne går desuden altid hånd i hånd med hensynet til arbejdsmiljøet, så både medarbejdere og kunder får en behagelig oplevelse i dine butikslokaler.

Vi kan eksempelvis rådgive om energioptimering af:

 • belysning (herunder både typen og placering af lyskilder og styring af belysningen)
 • klimaanlæg
 • solafskærmning
 • ventilation
 • motorer
 • kølerum (herunder valg af lyskilder, der afgiver markant mindre varme)

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer til besparelser og grønnere drift.

Cases

Butik | Detail

"Vi fik en løsning, hvor vi reducerede antallet af lys til det halve – men fik dobbelt så meget lys og langt bedre belysning."
Læs hele casen her >

Spar penge på elregningen - Michael Wulff A/S giver dig en skræddersyet løsning, der virker - til lige netop dine behov.

Der er MANGE penge at spare på elregningen ved en optimering af lys, varme og ventilation i dit hjem. Især på valg af lamper og pærer er der mange penge at hente, ligesom varme og ventilation kan optimeres, så udgifter til ventilation minimeres, mens luftudskiftningen og indeklimaet optimeres.

Michael Wulff A/S har gennem en årrække haft fokus på energioptimering og de muligheder, eksempelvis nye former for lamper giver, og kan derfor rådgive dig til en løsning, der er optimal til lige netop dit hjem.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan dit hjem kan energioptimeres, så du kan mærke det på hverdagsbudgettet.

Hvor meget kan du tjene på alternativ energi?

Michael Wulff A/S hjælper dig til besparelser på elregningen - og grønnere samvittighed.

> Lad os vise dig, hvor meget du kan spare