Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Bygningsautomatik

Michael Wulff A/S er eksperter inden for bygningsautomatik til store og små bygninger. Få hjælp til at optimere din belysning, klimaanlæg og ventilation - og spar samtidig penge på elregningen.

Automatisk styring af belysning, klimaanlæg og ventilation kan medvirke til en markant forbedring af arbejdsmiljø og indeklima i de pågældende bygninger.

Hos Michael Wulff A/S har vi mangeårig erfaring med bygningsautomatik til eksempelvis produktionsvirksomheder, landbrug og kommunale bygninger og kan således altid udforme en skræddersyet løsning, der passer til lige netop dine behov.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan bygningsautomatik kan gøre en forskel hos jer - eller læs mere herunder om, hvordan vi kan hjælpe i netop din situation.

Produktion | Industri

"Det er forløbet rigtig godt; Michael Wulff A/S har overholdt alle aftaler til fulde – og så er de rigtigt fair med prisen.”
Læs hele casen her >

Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig med bygningsautomatik:

Få rådgivning om intelligent styring af klimaanlæg og belysning – Michael Wulff A/S hjælper jer med at spare penge og få bedre arbejdsmiljø.

Michael Wulff A/S har mangeårig erfaring med rådgivning og installation af forskellige former for bygningsautomatik og CTS-anlæg til større og mindre virksomheder.

Vi hjælper gennem hele processen:

 • vurdering af mulighederne for automatisering af fx klimaanlæg, belysning, solafskærmning samt køling af serverrum
 • beregning af, hvilke ofte markante besparelser en automatisering kan give jer
 • valg af lyskilder, sensorer, motorer og pumper
 • færdig installation
 • efterfølgende service af systemet.

Alle løsninger udarbejdes med fokus på kvalitet, driftsikkerhed og arbejdsmiljø, så dine medarbejdere får optimale arbejdsforhold.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan I kan spare ved at anvende bygningsautomatik i jeres virksomhed.

Få driftssikker og effektiv bygningsautomatik - Michael Wulff A/S kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning til intelligent styring af dit klimaanlæg, ventilation og belysning.

Michael Wulff A/S har mangeårig erfaring med rådgivning og installation af forskellige former for bygningsautomatik til alle former for landbrug. Vi sætter driftssikkerheden i højsædet og kan desuden rådgive om optimering i forhold til både dyrevelfærd og energiforbrug.

Vi kan rådgive gennem hele processen fra planlægning over valg af komponenter og installation til efterfølgende service og døgnvagt/akuthjælp i tilfælde af fejl, så eksempelvis ventilation og temperaturstyring i dine stalde hurtigt er oppe at køre igen, selv hvis lynet slår ned et sted i elnettet.

Alle løsninger udarbejdes, så der ikke gås på kompromis med kvalitet, driftsikkerhed eller arbejdsmiljø.

Vi kan eksempelvis hjælpe med:

 • behovsstyring af lys, herunder tænd/sluk af lys efter behov og rådgivning om valg af lyskilder ift. optimal belysning med hensyn til arbejdsmiljø og dyrevelfærd
 • intelligent styring af ventilation og køle/varmeanlæg, så indeklimaet optimeres i forhold til dyrevelfærd og arbejdsmiljø, herunder valg af sensorer, motorer og pumper
 • rådgivning omkring, hvilke ofte markante besparelser på energiforbrug anvendelse af bygningsautomatik kan give jer

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer til bedre dyrevelfærd og arbejdsmiljø - og samtidig markante besparelser på energiforbruget.

 

Michael Wulff A/S hjælper med at optimere arbejdsmiljøet - og skaber samtidig besparelser på energibudgettet - via intelligent styring af klimaanlæg, belysning, adgangskontrol m.m.

Strammere budgetter koblet med øgede krav til miljøvenlighed og energieffektivitet skaber i stigende grad krav om implementering af CTS-systemer - bygningsautomatik - i nuværende og nybyggede kommunale bygninger og institutioner. Systemerne skal kunne håndtere svingende brug af bygningerne - fx i løbet af døgnet eller i ferieperioder - og samtidig tilpasse sig vind og vejr - også når det til tider viser sig fra sin mest omskiftelige side.

Hos Michael Wulff A/S har vi mangeårig erfaring med rådgivning og installation af forskellige former for bygningsautomatik og CTS-anlæg til kommunale bygninger og institutioner af alle størrelser. Vi hjælper gennem hele processen fra vurdering af, hvilke områder og funktioner der kan automatiseres i hver enkelt bygning, over valg af de optimale lyskilder, sensorer, motorer og pumper og til færdig installation og efterfølgende service af systemet.

Alle løsninger udarbejdes naturligvis, så der ikke gås på kompromis med kvalitet, driftssikkerhed eller arbejdsmiljø.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • behovsstyring af lys, herunder tænd/sluk af lys efter behov og rådgivning om valg af lyskilder ift. optimal belysning med hensyn til arbejdsmiljø
 • intelligent styring af ventilation og køle/varmeanlæg med henblik på optimering i forhold til arbejdsmiljø, herunder valg af sensorer, motorer, solafskærmning og pumper
 • rådgivning omkring de ofte markante besparelser på energiforbrug, anvendelsen af bygningsautomatik kan give
 • installation af overvågning og adgangskontrol

Ring til os  på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan bygningsautomatik kan give både bedre arbejdsmiljø og besparelser på energiforbruget.