Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Belysning til erhverv, landbrug og private
i Aalborg - Støvring - Aabybro

Michael Wulff A/S giver dig eksperthjælp til optimering af din belysning - til gavn for både elregningen, miljøet og arbejdsmiljøet.

Belysningen i lokaler - store som små - har afgørende betydning for menneskers og dyrs velfærd.

Hos Michael Wulff A/S har vi stor erfaring og ekspertviden inden for optimering af belysning i forhold til valg og placering af lyskilder, så lyset i lokalet optimeres til dets brug, hvad enten der er tale om lokaler i en virksomhed eller en privatbolig.

Samtidig giver de nye belysningsløsninger ofte markante besparelser på elregningen - og er samtig energivenlige og dermed gode for miljøet.

Vi kommer i hele Vendsyssel og Himmerland - fra Aabybro og Aalborg i nord og til Hobro og Hadsund i syd. 

Læs mere herunder om, hvordan vi kan hjælpe både virksomheder, butikker, landbrug og private med at optimere belysningen - eller bliv klogere på den gode belysning på vores temasider:

NYT: Lampeforretning i Aalborg

Pr. 1. januar 2019 har vi overtaget elektrikervirksomheden IDE-EL i Aalborg - og hermed også lampeforretningen Lysmesteren på Hasserisvej 140 i Aalborg.

Lysmesteren tilbyder en bred vifte af indendørs og udendørs belysning som gulvlamper, væglamper og loftslamper m.m.

Her kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige lamper til din bolig eller virksomhedslokaler. Vi forhandler alle typer lamper i kendte og mindre kendte mærker og har også et bredt udvalg af spots, strømskinner og LED-belysning, hvorfor der er noget for ethvert behov.

Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig med belysning:

Giv dine medarbejdere optimalt arbejdsmiljø - og spar samtidig på elregningen. Michael Wulff A/S viser dig hvordan.

Mængden, typen og placeringen af lyskilder i kontorer, produktionslokaler, lagerrum osv. har stor betydning for arbejdsmiljøet for de medarbejdere, der arbejder i de pågældende rum.

Michael Wulff A/S kan rådgive om, hvordan du får optimal belysning for dine medarbejdere - og samtidig sparer penge på elregningen:

  • Nye typer lyskilder er ofte mere effektive og billigere i drift.
  • Kombinationen af nye lyskilder og eksempelvis sensorstyret belysning kan begrænse energiforbruget markant, når lyset kun er tændt, når der er behov for det.
  • Udskiftning af lys i nedkølede arealer ofte betyde en yderligere besparelse, hvis de erstattes med typer, der afgiver mindre varme.
  • Nye typer lyskilder er ofte yderst energibesparende og hjælper således med at minimere virksomhedens CO2-udledning.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan du kan optimere din belysning, give dine medarbejdere bedre arbejdsmiljø - og spare på elregningen!

Cases

Produktion | Industri

"Vi kan se det meget på elregningen allerede nu! Det er et år siden, vi skiftede til LED, og vi har sparet 1/3 på strøm."
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er en rigtig stor fordel, at vi har faste elektrikere tilknyttet, som kender vores systemer og hurtigt kan hjælpe, hvis ting skal tilrettes."
Læs hele casen her >

Sælg mere med den rette belysning - og spar samtidig penge på elregningen. Michael Wulff A/S viser dig hvordan.

Har du en butik/detailhandel, kan vi hjælpe dig med at indrette din belysning, så dine varer præsenterer sig bedst muligt.

Det er naturligvis vigtigt, at lyset er tilpasset, så kunderne kan se varerne klart og tydeligt, men som bekendt er lys også afgørende for, hvordan eksempelvis tøj ser ud - især hvilken farvetone det har - , og det er af stor vigtighed, at kunden ikke får en oplevelse af, at tøjet ser anderledes ud, når han/hun kommer hjem med det.

Også kødvarer i kølediske eller kaffe og vine på hylderne eller flot opstillet på display kan se markant forskellige ud, alt efter valg af lyskilder, lysstyrke og placering af lyskilderne - og kort sagt, så sælger rigtigt lys, mens forkert lys kan sende kunden videre til nabobutikken!

Hos Michael Wulff A/S kan vi hjælpe med rådgivning, planlægning, indkøb og udførelse af belysning i din butik, så dine varer præsenterer sig bedst muligt. Herudover tænker vi arbejdsmiljøet ind, så både kunder og medarbejdere oplever, at det er behageligt at befinde sig i dine butikslokaler.

Samtidig kan vi rådgive om energioptimering, så du også kan spare på elregningen med din nye belysning.

Ring til os på tlf. 9837 1533  for at høre mere om, hvordan vi kan forbedre belysningen i din butik.

Cases

Butik | Detail

"Vi fik en løsning, hvor vi reducerede antallet af lys til det halve – men fik dobbelt så meget lys og langt bedre belysning."
Læs hele casen her >

Skab et behageligt miljø for dine medarbejdere og brugerne af dine bygninger - og spar samtidig på elregningen.

For svag belysning, der giver kontormedarbejderne hovedpine i løbet af dagen. Skarpe loftslamper, der skærer i øjenene på patienterne i tandlægestolen. Lysstofrør, der konstant skal udskiftes i idrætssalen. Det kan ofte være svært at finde nøglen til god belysning, der både giver dine medarbejdere godt arbejdsmiljø, og som ikke giver gener for andre brugere af dine bygninger.

Samtidig indrettes offentlige bygninger, institutioner og klinikker også som oftest med henblik på at skabe et flot og indbydende miljø, hvilket betyder, at der stilles krav til udseende og placering af lamper og andre lyskilder - alt sammen under hensyntagen til budgetter for anskaffelse og drift af lamper, pærer og lysstofrør.  

De nye lyskilder er desuden ofte markant mere energivenlige end de traditionelle, hvilket betyder, at du samtidig opnår en stor reducering af bygningernes CO2-udledning.

Lad Michael Wulff A/S rådgive dig omkring belysningen til dine bygninger - så er du sikret en løsning, der tager såvel arbejdsmiljø og atmosfærefyldt indretning som miljøet og besparelser på elregningen i betragtning.

Vi kan hjælpe, hvad enten der er tale om belysning i eksisterende byggeri eller ved nybyggerier og renoveringsprojekter. 

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan du kan optimere arbejdsmiljøet og spare på elregningen med optimeret belysning i dine bygninger. 

Cases

Offentlige bygninger

"Vi er vældigt tilfredse! Med den nye belysning virker det nærmest som at have dagslys hele dagen. Samtidig er lamperne designet pænt."
Læs hele casen her >

Offentlige bygninger

"De rykker hurtigt ud, når vi ringer – man har nærmest en fornemmelse af, at de allerede står klar, når vi pludselig står uden strøm.”
Læs hele casen her >

Giv dine dyr optimal velfærd og dine medarbejdere optimalt arbejdsmiljø - og spar samtidig på elregningen

Mængden og typen af lyskilder i stalde og landbrugsbygninger har stor betydning for de dyr og mennesker, der færdes der. Michael Wulff A/S har stor erfaring med rådgivning, planlægning og installation af belysning til eksempelvis minkfarme, svinelandbrug, kvægstalde og kyllingefarme og kan således rådgive om den optimale løsning til lige netop dit behov.

Samtidig kan optimering af belysningen føre til store besparelser på elregningen, når valg og placering af lyskilder kombineres med eksempelvis tænd/sluk-ure eller sensorstyret belysning, så lyset kun tændes, når der er behov for det.

Ring til os på 9837 1533  for at høre mere om, hvordan du kan optimere din belysning - og spare penge på energiregnskabet.

Cases

Landbrug

En energioptimering, der betaler sig
"Ikke alle elektrikere kan servicere landbrug, og vi er glade for at have nogen, der nøjagtig ved, hvad de går efter."
Læs hele casen her >

Lad Michael Wulff A/S hjælpe dig med at få det bedste lys i dit hjem - og samtidig spare penge på elregningen.

Lys er afgørende for, hvordan vi har det i vores hjem. Lys har betydningen for stemningen og for hvert enkelt rums brug - således er der stor forskel på, hvilken belysning man bør bruge i eksempelvis et hjemmekontor, et køkken eller en stue.

Vi hjælper gerne med alt fra placering og valg af lamper, herunder indbygningsspot, til indkøb og installation af lamper og pærer. Vi hjælper også gerne med installation eller tjek af enkelte lamper, hvis du har brug for det.

Samtidig kan vi rådgive om energioptimering, så du også kan spare på elregningen OG gøre dit hjem mere bæredygtigt med din nye belysning.

Styring af lys

Vi kan også hjælpe med valg og installation af forskellige former for styring af lyset i huset, herunder behovsstyring vha. bevægelsessensorer (PIR-sensorer), så lyset i de forskellige rum kun er tændt, når der er brug for det, eller hjemmesimulering med ur, så lyset tændes på bestemte tidspunkter, mens du fx er på ferie, så risikoen for indbrud mindskes.

Ring til os på 9837 1533  for at høre mere om, hvordan vi kan skabe bedst muligt lys i dit hjem - og samtidig hjælpe dig med at spare på elregningen.

Cases

Privat | Bolig

Alle tidsplaner blev overholdt
"Det bedste ved samarbejdet var, at den meget kompetente elektriker, der havde ansvaret for projektet, altid havde helt styr på arbejdet."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Vi har fået den bedste løsning, der dækker vores behov
"Vi valgte Michael Wulff A/S, da vi kender firmaet og ved, at de leverer god service og god kvalitet, og kommunikationen glider meget let."
Læs hele casen her >

Privat | Bolig

Solcelleanlæg sparer el
"Samarbejdet med Michael Wulff har sparet os for en masse. Det er en rigtig stor hjælp, at vi hele tiden kan trække på Michaels viden."
Læs hele casen her >