Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Automatisering/PLC-styring/Intelligent styring

Få optimeret dine arbejdsprocesser - Michael Wulff A/S giver dig eksperthjælp til automatisering, PLC-styring og intelligente styresystemer til industri og landbrug.

Automatisering og styresystemer til store og små anlæg er blandt Michael Wulff A/S' ekspertområder. Vi har gennem en årrække gennemført automatiseringsprojekter for industri, produktionsvirksomheder og landbrug, og vi kan levere løsninger til både enkeltstående maskiner og omfattende fabriksanlæg.

Ring til os for at høre mere eller læs mere herunder om, hvordan vi kan hjælpe inden for lige netop dit felt.

Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig med automatisering, PLC-styring og intelligent styring:

Få eksperthjælp fra Michael Wulff A/S til automatisering af hele produktionsanlæg eller enkeltprodukter

En af de absolutte spidskompetencer hos Michael Wulff A/S er automatisering og PLC-styring til store produktionsanlæg.

Vi har beliggenhed midt i Støvrings industriområde og har således tæt kontakt til mange af vores industrikunder. Vi har specialuddannede medarbejdere, der står klar til at rådgive og vejlede erhvervskunder af enhver størrelse og kan hjælpe gennem hele processen fra planlægning og design, og til installationen er fuldt monteret og sat i drift – og naturligvis også den efterfølgende service og vedligeholdelse. Vi hjælper også gerne med at tilpasse eller optimere eksisterende anlæg.

Vi har døgnvagt 365 dage om året og rykker hurtigt ud, hvis der opstår problemer, så anlæg og maskiner hurtigst muligt er oppe at køre igen.

Vi kan eksempelvis hjælpe med:

  • Industriautomatik
  • Tavleanlæg
  • Styringsanlæg
  • Intelligent styring
  • PLC-styring
  • PC-styring
  • Bygningsautomatik

 

Styringssystemer til enkeltprodukter

 

Ud over automatisering af komplette produktionsanlæg kan vi også hjælpe med udvikling af automatisering/styring til enkeltprodukter.

Vi står altid klar til en snak om, hvordan dit produkt kan automatiseres, og kan hjælpe med både implementering af eksisterende styringsløsninger eller udvikling af en løsning, der er skræddersyet til lige netop dine behov.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere dit anlæg eller produkter.


Vi tilbyder desuden:

    

Cases

Produktion | Industri

"Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er forløbet rigtig godt; Michael Wulff A/S har overholdt alle aftaler til fulde – og så er de rigtigt fair med prisen.”
Læs hele casen her >

Produktion | Industri

"Det er en rigtig stor fordel, at vi har faste elektrikere tilknyttet, som kender vores systemer og hurtigt kan hjælpe, hvis ting skal tilrettes."
Læs hele casen her >

Vi forstår landbrugets behov - Michael Wulff A/S kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning til intelligent styring af dit foderanlæg, kornsilo, ventilation osv.

Hos Michael Wulff A/S har vi stor erfaring med løsninger til både store og små landbrug. Vi kan tilbyde standardløsninger eller skræddersyede løsninger til eksempelvis foderanlæg og kornsiloer, så du er sikret den optimale løsning til netop dine behov. Vi sætter driftssikkerheden og dyrevelfærden i højsædet, og vores specialuddannede medarbejdere kan desuden rådgive om optimering i forhold til energiforbrug, herunder også avanceret brug af bygningsautomatik og belysning, der tager hensyn til såvel energiforbrug, dyr og medarbejdere.

Vi kan hjælpe gennem hele processen fra planlægning over valg af komponenter og installation til efterfølgende service og døgnvagt/akuthjælp i tilfælde af fejl på systemet, så risikoen for skader på bygninger eller dyrehold minimeres.

Alle løsninger udarbejdes, så der ikke gås på kompromis med kvalitet, driftsikkerhed eller arbejdsmiljø.

Vi tilbyder desuden:

     

Cases

Landbrug

En energioptimering, der betaler sig
"Ikke alle elektrikere kan servicere landbrug, og vi er glade for at have nogen, der nøjagtig ved, hvad de går efter."
Læs hele casen her >