Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Solceller til privatbolig og offentlige bygninger
- Aalborg, Støvring og Aabybro

Spar penge med din egen elproduktion via solceller
- Der er markante besparelser at hente på elreningen for kommunale bygninger og privatboliger.

Michael Wulff A/S har omfattende erfaring med planlægning, rådgivning og installation af solceller til både private hjem og kommunale bygninger, hvor solceller nu er obligatoriske i nybyggerier. Vores solcellekunder tæller private, virksomheder og offentlige bygninger og institutioner i et stort område fra Blokhus og Aabybro over Aalborg og til Støvring og endda Hobro i syd.

Vi forhandler et af markedets førende solcellesystemer og har specialuddannede medarbejdere med adskillige års erfaring på området, hvilket betyder, at vi altid kan udvikle en skræddersyet løsning til lige netop dine behov.

Samtidig foregår alle trin i processen hos os, så du undgår at skulle kommunikere med under- eller delleverandører og altid er sikret den gode kundeservice, vi er kendte for.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvor meget du kan spare med en solcelleløsning - eller læs mere herunder om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Privat | Bolig

Solcelleanlæg sparer el
"Samarbejdet med Michael Wulff har sparet os for en masse. Det er en rigtig stor hjælp, at vi hele tiden kan trække på Michaels viden."
Læs hele casen her >

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med anskaffelse af solceller:

Michael Wulff A/S hjælper dig til at spare penge med din egen elproduktion

Vidste du, at det på trods af, at der pt. ikke ydes tilskud til installation af solceller i private hjem, stadig i mange tilfælde kan betale sig at etablere et solcelleanlæg? 

Michael Wulff A/S kan hjælpe dig med at:

  • beregne, hvor stor en besparelse du vil kunne opnå på elregningen ved hjælp af solceller
  • rådgive om indkøb og placering
  • indkøb og levering af de ønskede solceller
  • udføre installationen og igangsætningen
  • hjælpe ved efterfølgende service.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan du kan spare med solceller.

Opfyld lovkravet om solceller på nybyggede offentlige bygninger med driftssikre solceller af høj kvalitet fra Michael Wulff A/S

Der er i dag krav om etablering af solceller ved nybyggeri af offentlige bygninger. I den forbindelse kan Michael Wulff A/S rådgive om etablering af solceller i et omfang og af en type, der passer til lige netop jeres behov ift. energirammen.

Vi har adskillige års erfaring med salg og installation af solceller til det offentlige og kan hjælpe med hele processen fra beregning af behov, rådgivning om valg af type, antal og placering, levering, installation og igangsætning samt efterfølgende service. Derved er du sikret lovgivningsmæssigt korrekte og, ikke mindst, energibesparende og driftssikre solceller til dit byggeri. 

Vi kan naturligvis også rådgive om og levere solcelleanlæg til eksisterende bygninger.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan solceller kan mindske energiforbruget i dine bygninger.