Telefon: 9837 1533 | Døgnvagt: 9837 3238

Hvor meget kan du tjene på alternativ energi?

Michael Wulff A/S hjælper dig til besparelser på elregningen - og grønnere samvittighed.

Der er mange penge at spare ved at anvende alternative energiløsninger. Hos Michael Wulff A/S kan vi hjælpe med beregninger, rådgivning, indkøb, installation og service på forskellige former for alternative energiløsninger, primært varmepumper og solceller.

Vores specialuddannede medarbejdere står altid klar til at hjælpe - ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan du også kan spare på elregningen med alternative energiløsninger, eller læs mere herunder om, hvordan vi hjælper inden for netop dit område.

Produktion | Industri

"Vi kan se det meget på elregningen allerede nu! Det er et år siden, vi skiftede til LED, og vi har sparet 1/3 på strøm."
Læs hele casen her >

Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig med en alternativ energiløsning:

Spar penge og få en grønnere profil

Stigende fokus på industriens energiforbrug og CO2-udledninger betyder, at flere og flere virksomheder overvejer alternative energiløsninger til opvarmning og afkøling af alle eller dele af virksomhedens bygninger. 

Anvendelsen af alternative energiløsninger kan desuden give markante besparelser på virksomhedens energiforbrug - investeringen i de nye energiløsninger er således hurtigt tjent ind igen. 

Især anvendelsen af en varmepumpe til køling af dit serverrum - hvilket ofte er en stor udgift på energiregningen - kan betyde en stor besparelse sammenlignet med traditionelle kølesystemer og klimaanlæg. 

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere, eller læs mere om vores varmepumper til industrien.

Cases

Produktion | Industri

"Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”
Læs hele casen her >

Spar penge med alternative energiløsninger - og skån samtidig miljøet

Der er markante besparelser at hente ved at anvende alternative energiløsninger som varmepumper eller solceller i landbruget. Anvender du traditionelle opvarmningskilder som el-radiatorer eller oliefyr til opvarmning af dit stuehus, er der mange penge at hente ved i stedet at anvende en varmepumpe, og overvejer du at producere din egne, grønne strøm, kan det stadig betale sig at investere i et solcelleanlæg

Hos Michael Wulff A/S har vi specialuddannede medarbejdere med stor erfaring på begge områder. Vi kan således hjælpe dig gennem hele processen fra den indledende beregning af, hvad du kan spare, over anskaffelse, installation og efterfølgende service af din alternative energiløsning.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvad du kan spare med en alternativ energiløsning.

Cases

Landbrug

En energioptimering, der betaler sig
"Ikke alle elektrikere kan servicere landbrug, og vi er glade for at have nogen, der nøjagtig ved, hvad de går efter."
Læs hele casen her >

Få en grøn profil, der overholder alle lovkrav til alternative energiløsninger til kommunale bygninger

Stigende fokus på det offentlige energiforbrug og CO2-udledning har ført til, at der i dag er krav om etablering af solceller ved nybyggeri af offentlige bygninger, men der er også penge at hente på budgettet ved etablering af solceller i forbindelse med eksisterende byggerier. 

Vi har adskillige års erfaring med salg og installation af solceller til både private og virksomheder og kan hjælpe med hele processen fra beregning af behov, rådgivning om valg af type, antal og placering, levering, installation og igangsætning samt efterfølgende service.

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere, eller læs mere om solceller til kommunale bygninger her.

Spar penge på el- og varmeregningen - lad Michael Wulff A/S hjælpe dig til den optimale alternative energiløsning til dit hjem.

Der er markante besparelser at hente med en alternativ energiløsning til enten el eller varme i dit hjem.

Har du el-radiatorer eller oliefyr, kan en varmepumpe betyde et væsentligt fald i dine varmeudgifter, og selv uden de tidligere statstilskud til installation af solceller er de stadig en rigtig god forretning: Faktisk kan du spare mellem 25 og 65% procent af dine eludgifter ved at installere dit eget solcelleanlæg.

Læs mere om dine muligheder for at spare med varmepumpe eller solceller - eller ring til os på 9837 1533 for at høre mere. 

 

Cases

Privat | Bolig

Solcelleanlæg sparer el
"Samarbejdet med Michael Wulff har sparet os for en masse. Det er en rigtig stor hjælp, at vi hele tiden kan trække på Michaels viden."
Læs hele casen her >

Hvor meget kan DU tjene på energioptimering?

Der er mange penge at hente på energioptimering. Lad Michael Wulff A/S vise dig, hvor du kan hente de største besparelser.

> Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med energioptimering

energikurver.png